Vi har två förskoleklasser, Stjärnan och Skattkammaren. Båda klasserna finns på Drottninggatan 79.  Klicka på klassbeteckningarna här nedan för att komma till resp. klass sidor.

Fritids är en integrerad del i verksamheten på eftermiddagen. Fritidshem på Drottninggatan 79 heter under det gemensamma namnet Drottninggården.

Skattkammarens förskoleklass

Äntligen börjar skolan! Som vi har längtat!

Nu hälsar vi våra nya förskoleklasselever varmt välkomna till oss på Drottninggatan.

Vi ser fram emot ett nytt spännande läsår som startar  med fyra inskolningsdagar den 16  - 22 augusti.

Skattkammarens mobil : 076-12 44 192

Drottninggårdens fritidshem

Förskoleklassernas fritidshem heter Drottninggården. Vi är i samma lokaler hela dagen med samma personal. Fritidshemsverksamheten är integrerad i den skolförberedande verksamheten.  Detta för att eleverna ska få en trygg start i skolans värld.

Mellanmål i klassrummet

Stjärnans förskoleklass

Välkomna till Stjärnan!

Vi börjar höstterminen med fyra inskolningsdagar: 17, 18, 19 och 22 augusti. Vi ser fram emot att träffa våra elever på Drottninggatan 79.

Vi som kommer att jobba med era barn är Tor Michelson, förskollärare, Alvin Fulgencio, fritidspedagog och Susanne Pettersson, barnskötare.

Mobilnummer: 076 - 124 41 93