Fritidshemmet Mittgården

Personalen och barnen

Vi som arbetar på fritidshemmet Mittgården heter Emma Svedberg, Hedvig Fischer, Mikael Trulsson, Maria Mattila Palmgren och Simon Sadeti. Barnen i årskurs 1 går här.

Lokaler och aktiviteter

På Mittgården har vi olika rum med olika verksamheter.

• Verkstaden, där barnen kan skapa, sy och måla.
  • Lekis, är ett rum med utklädningskläder, gossedjur och cd-spelare där barnen kan leka/lyssna på musik.
  • Byggis, där finns det lego, kaplastavar, plusplus, clics och plastleksaker.
  • Spelrummet, i detta rum finns det sällskapsspel, en smartboard/dator och soffor.

Vi äter mellanmål i skolans matsal mellan 13.45-14.05. På loven kan vi välja att äta mellanmål på Mittgården.

Månadsbrev och lärandemål för fritidsverksamheten

En gång i månaden skickar vi ut månadsbrev där vi skriver om verksamheten och delar med oss information. Lärandemål för vår fritidsverksamhet kan ni läsa mer om på länken: övergripande arbetsplan.

Vi skickar även ut ett veckobrev med information om vad vi skall göra under veckan.

Här hittar ni oss

Fritidshemmet ligger i ett hus bakom skolan, Västmannagatan 29. Hit kan man komma på två sätt. Om man kommer från Dalagatan så går man ut och igenom bakre skolgården. Lättaste vägen är att gå in från Västmannagatan 29 och då är det första dörren till höger. För att komma in i porten på Västmannagatan så är det portkod som gäller.

Ni når oss på följande mobilnummer:

Bild på verksamheten

En bra kompis!

Just Dance i Aulan.

Ironman!

Vintern är här. Vi gjorde en snögumma.