Fritidshemmet Sörgården

Personalen och barnen

Vi som arbetar på fritidshemmet Sörgården heter Madeleine, Erik, Tadde och Katarina.

På Sörgården finns barnen som går i årskurs 3

Lokaler och aktiviteter

På Sörgården har vi olika rum med olika verksamheter. Verkstaden där barnen kan skapa, sy och måla. Vi har ett rum där barnen kan rita och spela spel. Två lekrum med soffor och utklädningskläder. Vi har ett rum med lego och kapla stavar. Vill man sitta och läsa i lugn och ro så har vi ett läsrum.

Här hittar ni oss

Fritidshemmet ligger i gårdshuset bakom skolan. Hit kan man komma på två sätt. Om man kommer från Dalagatan så går man igenom skolhuset, över gården bakom skolan och in i gårdshuset så är du framme.

Man kanäven gå in från Västmannagatan 27. Gå då genom huset, över den lilla gården och in i gårdshuset så är ni framme hos oss. För att komma in i porten på Västmannagatan så är det portkod som gäller, den fungerar bara efter 09.00.

Bilder på verksamheten

Skapande med tryck på.