Fritidshemmet Sörgården

Personalen och barnen

Vi som arbetar på fritidshemmet Sörgården heter Madeleine Bergström, Erik Bergius, Ulrika Enberg, Tadde Höglund och Katarina Marklund.

Barnen i årskurs 2 går här.

Lokaler och aktiviteter

På Sörgården har vi olika rum med olika verksamheter. Verkstaden där barnen kan skapa, sy och måla. Vi har ett rum där barnen kan rita och spela spel. Två lekrum med soffor och utklädningskläder. Vi har ett rum med lego och kapla stavar. Vill man sitta och läsa i lugn och ro så har vi ett läsrum.

Mellanmål i köket på Sörgården under lovet. Vanligtvis äter vi mellanmål i skolans matsal.

Månadsbrev och lärandemål för fritidsverksamheten

En gång i månaden skickar vi ut månadsbrev där vi skriver om verksamheten och delar med oss information. Lärandemål för vår fritidsverksamhet hittar ni här på sidan. Lärandemål kan ni läsa mer om på vår övergripande arbetsplan för skolans friltidsverksamhet.

Här hittar ni oss

Fritidshemmet ligger i gårdshuset bakom skolan. Hit kan man komma på två sätt. Om man kommer från Dalagatan så går man igenom skolhuset, över gården bakom skolan och in i gårdshuset så är du framme.

Eller så kan man gå från Västmannagatan 27. Gå då genom huset, över den lilla gården och in i gårdshuset så är ni framme hos oss. För att komma in i porten på Västmannagatan så är det portkod som gäller, den fungerar bara efter 09.00.

Mobil: 076 - 124 41 90 och 076 - 825 10 32

Bilder på verksamheten