Fritidshemmet Storgården

Personalen och barnen

Vi som arbetar på fritidshemmet Storgården heter Alp Celebi, Eliska EliasCaroline Hudert, Niklas Larsson och Bibbie Ydrefors.

Barnen i årskurs 3 finns på Storgården.

Lokaler och aktiviteter

Storgården har två rum och ett kök som alla används som allaktivitetsrum. Verksamheten är huvudsakligen på Storgården men också i skolans idrottshall och aula. Ett par eftermiddagar besöker vi någon park i närheten. Vi har planerade aktiviteter som samarbets- och värderingsövningar, lekar, idrott och skapande. Fritids erbjuder också fri lek som är viktigt för barnens utveckling.

Månadsbrev och lärandemål för fritidsverksamheten

En gång i månaden skickar vi ut månadsbrev där vi skriver om verksamheten och delar med oss information. Lärandemål för vår fritidsverksamhet hittar ni här på sidan. Lärandemål kan ni läsa mer om på vår övergripande arbetsplan för skolans fritidsverksamhet.

Här hittar ni oss

Storgården finns i källarplanet med ingång från skolans främre gård!

Adressen är Dalagatan 18.

Mobil: 076 124 41 91