Sommarlovet 2017

Sommaren närmar sig med stormsteg och vi håller som bäst på med vår planering av sommarverksamheten. Sommarfritids startar på tisdag den 13 juni och slutar fredag den 11 augusti. För att kunna planera för personalens semestrar, beställning av mat t ex är det viktigt att vi får reda på om barnen kommer till fritidshemmen eller inte under sommaren.

För veckorna 24-27 och 32-33 kommer vi att organisera sommarfritids som vanligt inom vår egen verksamhet på Lilla Adolf Fredriks skola. Anmälan görs via separat blankett För dig som har omsorgsbehov, var vänlig fyll i anmälningsblanketten via blanketten, önskvärt så exakt som möjligt. Senast måndag den  24 april behöver vi ha in ditt underlag.

Norrmalmsskolornas gemensamma sommarlovsfritids
Under vecka 28-31 har Norrmalms skolor gemensamt sommarlovsfritids, i år bedrivs verksamheten på Johannes skola. Vid behov av omsorg under denna period var vänlig att kontakta bitr. rektor Pedram Biranvand för mer information och anmälningsblankett. Sista anmälningsdatum är 24 april. pedram.biranvand@stockholm.se

Vår erfarenhet är att alltför många anmäler sina barn till sommarfritids och sedan inte utnyttjar platsen. Ange på blanketten ert barns behov av sommaromsorg så att personalstyrkan kan anpassas till det faktiska behovet. Vår strävan är att använda våra resurser så att vi kan ge era barn en trygg och meningsfull verksamhet med rätt avvägd personaltäthet hela sommaren.

Klicka på länkarna för att komma till sommarbrevet och anmälningsblanketten.

Sommarbrevet

Anmälningsblanketten